Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών, το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας μεγάλωσε σημαντικά και αποτέλεσε το θεμέλιο της επιτυχίας μας. Για να συνεχιστεί αυτό και στο μέλλον, η εταιρεία έχει αποφασίσει να αναπτύσσει νέα προϊόντα που βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής και πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής.

Η δέσμευση της Γεωργιάδης Α.Ε. για κορυφαία ποιότητα των προϊόντων αποτελεί την κύρια προτεραιότητά μας για αυτό και επενδύουμε στον εκσυγχρονισμό, τη βελτίωση των χώρων παραγωγής και του Ποιοτικού Ελέγχου. Χρησιμοποιούμε διαδικασίες παραγωγής με μεγάλο βαθμό αυτοματοποίησης, ενώ εφαρμόζουμε τεχνολογικές πιστοποιήσεις που ακολουθούν Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Θέλοντας να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας υποστήριξη σε τεχνικά θέματα αποκτήσαμε εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία μέσα από μελέτες & δοκιμές σε θέματα υλικών βάσεων & finishing που πραγματοποιούμε τα τελευταία 10 χρόνια. Τα αποτελέσματα του τμήματος R&D, μας επιτρέπουν να λειτουργούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών μας.

Η συνεργασία με μεγάλες Ευρωπαικές εταιρείες του κλάδου και η συμμετοχή μας στα workshops τους, μας προσφέρουν πολύτιμη υποστήριξη και γνώση.

QualiTronic Color Control

Με την τεχνολογία QualiTronic Color Control, η μέτρηση και ο έλεγχος της πυκνότητας μελανιού υλοποιείται απευθείας στα συστήματα πιεστηρίων. Ειδική κονσόλα, με σύστημα κάμερας εγκαθίσταται μετά την τελευταία μονάδα εκτύπωσης ή επικάλυψης και επιτρέπει την αυτόματη μέτρηση της οπτικής πυκνότητας στις τυπωμένες χρωματικές ράβδους. Αυτές οι τιμές μέτρησης χρησιμεύουν ως βάση για γρήγορο δυναμικό έλεγχο inline των ρυθμίσεων του κλειδιού μελανιού.

System Brunner’s INSTRUMENT FLIGHT®

Mε το System Brunners INSTRUMENT FLIGHT®, δεν μετρούνται μόνο τα μεμονωμένα χρώματα (τυπική μέτρηση στερεής πυκνότητας) αλλά και η άμεση τρισδιάστατη επικάλυψη σε μεσαίες αποχρώσεις και σκιές (ισορροπία χρωμάτων). Τα στοιχεία ελέγχου μελάνης βασίζονται σε αυτές τις παραμέτρους προτεραιότητας, διασφαλίζοντας ότι το οπτικό αποτέλεσμα συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές χρώματος.

MGI JET varnish 3D Evo

Η ανάγκη για διαφορετική προσέγγιση του πελάτη, που να εξυπηρετεί τις εξειδικευμένες ανάγκες του και να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα της αγοράς – μικρά τιράζ, on demand παραγωγή, μείωση κόστους, καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα-  μας οδήγησε στην επιλογή μιας ψηφιακής λύσης υψηλής παραγωγικότητας και απόδοσης.

Το MGI JET Varnish 3D Evo χάρις στο Β1+ σχήμα του, τη βιομηχανική του πλατφόρμα με το σύστημα τροφοδοσίας & εξαγωγής παλέτας και την τεχνολογία αιχμής AIS, ταιριάζει ιδανικά στο στήσιμο μιας τέτοιας παραγωγής.

Πραγματική επανάσταση αποτελεί το σύστημα AIS Smart Scanner©, τεχνολογίας Touchless Sheet Registration, στην επίτευξη ακρίβειας συμπτώσεων φύλλο προς φύλλο.

Χρησιμοποιώντας το ανάγλυφο βερνίκι και τις μεταλλικές υφές του foil σε μεταβλητά δεδομένα (VDP, VDF) προσωποποιείται η εταιρική επικοινωνία με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να βλέπουν, να νιώθουν και να θυμούνται το brand.

Color Logic

Με συνεχείς επενδύσεις στον τομέα του τελικού παραγόμενου αποτελέσματος, πραγματοποιήσαμε συνεργασία με την Color Logic, ηγέτη στον τομέα επικοινωνίας με την χρήση διακοσμητικών και στοχαστικών έγχρωμων εκτυπώσεων.

Η ναυαρχίδα των προϊόντων της, το λογισμικό Process Metallic Color System, παρέχει στα συστήματα έγχρωμων εκτυπώσεων παραγωγής την δυνατότητα απόδοσης μεταλλικών χρωμάτων.

Συστήματα Ricoh σειράς Pro C7100

Βελτιώνουμε το τελικό αποτέλεσμα με τα Συστήματα Ricoh σειράς Pro C7100 5 color stations, τα μοναδικά παγκοσμίως που μπορούν να εκτυπώσουν σε μεταλλικές και ανακλαστικές επιφάνειες με την χρήση, πέραν των μελανιών CMYK, και λευκού μελανιού.

 • Ταχύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες της αγοράς - τα προϊόντα και διάφορα βοηθήματα του marketing παράγονται χωρίς δοκιμή και λάθη.
 • Προσομοίωση σε 250 νέα μεταλλικά χρώματα και αποχρώσεις, χρησιμοποιώντας μόνο 5 χρώματα, CMYK και λευκό. Εύκολη επιλογή από την αντίστοιχη χρωματική παλέτα, καθώς και με χρήση ειδικών εφαρμογών με βάση την αντανάκλαση του φωτός.
 • Έγχρωμο σύστημα υψηλής απόδοσης ακόμα και σε λεπτές επιφάνειες.
 • Δημιουργία εφέ εκτύπωσης με βάση τα μεταλλικά χαρτιά.
 • Εκτύπωση ειδικών εφέ όπως 3D, ολογράμματα, κλπ.
 • Χρήση 5χρωμίας (με λευκό TONER) χωρίς επιπλέον επένδυση εξοπλισμού.
 • Άμεση εφαρμογή χωρίς επιπλέον επεξεργασία.
 • Εφαρμογή προσομοίωσης των μεταλλικών χρωμάτων στην οθόνη του υπολογιστή κατά τον σχεδιασμό.

KBA RAPIDA 106

Μέγιστη παραγωγική δυνατότητα με απόλυτα ελεγχόμενο τελικό αποτέλεσμα μέσω, της χρήσης μηχανών KBA RAPIDA 106

Η μεγαλύτερη στον κόσμο κατασκευάστρια εκτυπωτικών μηχανών Koening & Bauer AG (ΚΒΑ), ανάβει ένα πραγματικό πυροτέχνημα καινοτομίας με τον παγκόσμιο πρωταθλητή προετοιμασίας Rapida 106.

 • Μονάδα βερνικιού με αυτοματοποιημένη αλλαγή του κυλίνδρου Anilox με AniloxLoader.
 • Βελτιστοποιημένη εξαγωγή AirTronic για συγκεκριμένο όγκο χαρτιού σε ακόμα μεγαλύτερες ταχύτητες.
 • Ανανεωμένο σύστημα για τον έλεγχο της ποιότητας.
 • Κονσόλα ελέγχου Ergo-Tronic με μεγάλου μεγέθους οθόνη όπως και στις μεγάλου μεγέθους εκτυπωτικές μηχανές.

Όσο αυξάνεται ο χρόνος ζωής του παραγόμενου προϊόντος μειώνοντας τις απαιτούμενες βελτιώσεις, τόσο καλύτερα και αποδοτικότερα λειτουργεί το τμήμα R&D της εταιρίας.