Αν υπάρχει ένα πράγμα που έχουμε μάθει στα χρόνια της λειτουργίας μας, είναι ότι δεν υπάρχει καμία τεχνολογία που να μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή. Γι ‘αυτό και το ανθρώπινο δυναμικό μας στελεχώνεται από καταρτισμένα άτομα που διαθέτουν τις γνώσεις, τις ικανότητες, το ταλέντο και την αγάπη για το αντικείμενο που ασχολούνται.

Ως εταιρία δεσμευόμαστε στο χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων τόσο με τους πελάτες μας, με τους υπαλλήλους μας αλλά και με τους συνεργάτες μας. Και αυτή η δέσμευση αντικατοπτρίζεται στον τρόπο που επενδύουμε στους ανθρώπους και την τεχνολογία.

Εκπαιδεύουμε συνεχώς το ανθρώπινο δυναμικό μας για να μπορεί να ανταπεξέλθει στις εξελισσόμενες τεχνολογικές μεθόδους ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή τους σε σεμινάρια και forums του κλάδου.Πραγματοποιούμε τακτικές ενημερώσεις και πρακτικές ασκήσεις στη διαχείριση νέων εφαρμογών και μεθοδολογιών.

Επιμένουμε στην διατήρηση και ενδυνάμωση του πάθους τους για την επίτευξη της ικανοποίησης των πελατών μας.

Η σταθερή ανάπτυξη της Γεωργιάδης ΑΕ, όλα αυτά χρόνια συνδυάστηκε με την αριθμητική αύξηση του προσωπικού της, φτάνοντας το 2019 τους 60 εργαζόμενους.

Αναγνωρίζοντας τον κομβικό ρόλο των της τεχνολογίας στην επιτυχία της εταιρίας μας, δίνουμε έμφαση σε νέους ανθρώπους διατηρώντας υψηλό το ποσοστό του νεανικού ηλικιακού group.

Με γνώμονα την ενδυνάμωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ανθρώπινου δυναμικού μας επενδύουμε σε καταρτισμένους με επιστημονική εξειδίκευση υπαλλήλους.

Μέσος όρος ηλικίας εργαζομένων

Ανώτατης Εκπαίδευσης

Μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας αν ενδιαφέρεστε για μία θέση στην εταιρία μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Δεν υπάρχει καμία τεχνολογία που μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή.