Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις βρίσκονται στη περιοχή Σέσκλο του Βόλου. Οι μονάδες παραγωγής μας, η αποθήκη και το κέντρο διανομής εκτείνονται σε 10.000 τ.μ., με περιβάλλοντα χώρο 29.000 τ.μ., παρέχοντας υψηλών προδιαγραφών υλικοτεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες μας.

Πρόκειται για πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, συμβατές με όλους τους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Εξασφαλίζουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και αποτελεσματικότητα της παραγωγής μας παρέχοντας στους πελάτες μας ασφάλεια και ποιότητα.

Οι μονάδες παραγωγής μας εκτείνονται σε 7000 τ.μ., επανδρωμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα, πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες και με τις πιο προηγμένες διεθνείς μεθόδους ποιοτικού ελέγχου & υγιεινής.

Σχεδιασμένες για πλήρη ευελιξία & βελτιστοποίηση της ροής του υλικού ώστε να καλύπτουν τις εκάστοτε ανάγκες παραγωγής σας.

Οι αποθήκες και το κέντρο διανομής μας στεγάζονται σε εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ.. Από εδώ, όλες οι αποστολές ελέγχονται διεξοδικά, προετοιμάζονται για αποστολή με τον επιθυμητό τρόπο και παραδίδονται κατά τον συμφωνημένο χρόνο. Οι μεταφορές των προϊόντων στην Θεσσαλία γίνονται εντός 1 ημέρας, ενώ́ παράλληλα διαθέτουμε ένα ισχυρό́ δίκτυο σταθερών ανταποκριτών σε όλη την Ελλάδα.

Η βιωσιμότητα της επιχείρησής, βασίζεται στην οικονομική αποτελεσματικότα και στην κοινωνική & περιβαντολλογική ευθύνη.