Περισσότερα από 90 χρόνια παράδοσης

Η Γεωργιάδης Α.Ε., είναι μία βιομηχανική και εμπορική μονάδα που ιδρύθηκε το 1923 και δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την παραγωγή συσκευασιών και εκτυπώσεων. Με σταθερή ανάπτυξη και μεγάλες επενδύσεις αποκτήσαμε μια ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά, ενώ με σημαντικές συνεργασίες καταφέραμε να επεκταθούμε διεθνώς τα τελευταία χρόνια.

Με σχεδόν ενός αιώνα παρουσία, έχουμε χτίσει την εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας με την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους, είτε πρόκειται για βιομηχανίες ή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

H τεχνογνωσία αλλά και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, για εκτυπώσεις & εφαρμογές, διασφαλίζουν το προνόμιο της πρωτοπορίας και της τεχνολογικής καινοτομίας σε κάθε μας έργο.

Η εταιρία μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων στο σχεδιασμό και την παραγωγή συσκευασίας καλύπτοντας τόσο τις ανάγκες εταιριών με χαμηλό αλλά και υψηλό όγκο παραγωγής, όσο και εξατομικευμένων επιλογών.

Σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσουμε, η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας. Μέσα από το τμήμα R&D που ασχολείται με τη διερεύνηση, ανάπτυξη και ανάλυση εξειδικευμένων εφαρμογών και σύγχρονων τάσεων, καθώς και το τμήμα Διασφάλισης Ελέγχου και Ποιότητας, εξασφαλίζουμε τη δημιουργία ελκυστικών προϊόντων εκτύπωσης και συσκευασίας που ικανοποιούν την καλύτερη σχέση τιμής και αξίας.

Το εύρος του χαρτοφυλακίου μας, η κατανόηση των επιχειρηματικών και καταναλωτικών αναγκών, καθώς και η ικανότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε ταχύτατους ρυθμούς, μας κάνει τοv επιχειρηματικό εταίρο της επιλογής σας.

Όραμα

Όραμά μας είναι να παρέχουμε ποιοτικά, αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα εκτύπωσης και συσκευασίας για επιχειρήσεις της εγχώριας και διεθνούς αγοράς. Αν και η επιχείρησή μας ανήκει στον ευρύ χώρο της εκτύπωσης, πιστεύουμε ότι παράγουμε κάτι πολύ μεγαλύτερο από τη μελάνη στο χαρτί. Η εταιρεία μας θέλουμε να παράγει Επιτυχία.

Επιδίωξή μας είναι να είμαστε σταθερά μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εκτύπωσης & συσκευασίας στην Ελλάδα, διατηρώντας τον θετικό ρυθμό ανάπτυξης αλλά και την προτίμηση των πελατών και συνεργατών μας, χάρη στην εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα που παράγουμε.

Αποστολή

Στόχος της εταιρίας μας είναι η αναγνώρισή της ως σημείο αναφοράς της εξαιρετικής εξυπηρέτησης και του ποιοτικού τελικού προϊόντος. Ό,τι κάνουμε και κάθε απόφαση που παίρνουμε, στοχεύει στη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας εξασφαλίζοντας την σταθερή εμπιστοσύνη τους, στις επενδύσεις για μεγάλες και σύγχρονες μονάδες παραγωγής χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, στην εξέλιξη του επιπέδου των εργαζομένων μας και στην ανάπτυξη της κερδοφορίας μας μέσω ενίσχυσης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων μας και την επέκταση μας σε διεθνές επίπεδο.

Από τις βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας μέχρι τις νεοσύστατες επιχειρήσεις, ο καταναλωτής είναι το βασικό στοιχειό που τους ενώνει. Αυτή η φιλοσοφία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Με στρατηγικό σχεδιασμό και επίκεντρο την εμπειρία του καταναλωτή η Γεωργιάδης ΑΕ, εφαρμόζει ιδέες & τεχνολογίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της, ενισχύοντας την αξία του τελικού προϊόντος.

Αποτελεσματικότητα

Είμαστε μαζί σαν ομάδα, με ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία, κοινούς στόχους και οράματα.

Υπευθυνότητα

Μοιραζόμαστε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο τη δέσμευση για την προστασία της ασφάλειας και υγείας των εργαζομένων μας.

Εμπιστοσύνη

Αντιμετωπίζουμε μας υπαλλήλους και μας συνεργάτες μας με επαγγελματισμό αξιοπρέπεια και σεβασμό προωθώντας ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης.

Ευελιξία

Συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε για την εύρεση μοναδικών αποτελεσματικών λύσεων, προσαρμοσμένων σε κάθε τους ανάγκη.

Η παρουσία μας στην αγορά

Αποτελούμε μία από τις πιο δυναμικές εταιρίες παραγωγής προϊόντων συσκευασίας και εκτύπωσης στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στην αγορά συσκευασίας τυποποιημένων προϊόντων.

Τα τελευταία 10 χρόνια έχοντας μία μέση ετήσια αύξηση 9%, του κύκλου εργασιών μας και έχοντας ως στόχο την προσφορά ανταγωνιστικών-καινοτόμων λύσεων στον τομέα της συσκευασίας, αναπτυσσόμαστε συνεχώς εξυπηρετώντας εγχώριες και πολυεθνικές εταιρίες.

Μέση ετήσια αύξηση του κύκλου εργασιών 9%
Ποσοστό επενδύσεων επί του ετήσιου κύκλου εργασιών (τα τελευταία 2 χρόνια) σε νέες τεχνολογίες. 35%
Αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού από το 2014 έως αρχές 2019. 25%

Η ανάπτυξής μας βασίζεται σε στρατηγικές κατευθύνσεις που συνδυάζουν:

  • Επενδύσεις σε παραγωγικές μονάδες και νέες τεχνολογίες.
  • Διαρκής ανάπτυξη και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών και προϊόντων μας.
  • Συνεχής εξέλιξη και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού.
  • Ειλικρινή και άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες μας.
  • Μια σαφώς καθορισμένη εταιρική φιλοσοφία βασιζόμενη στις αρχές της ποιότητας, της ανάπτυξης, της επαγγελματικής και ευέλικτης διαχείρισης.

Ισολογισμοί

Κάθε πελάτης και κάθε έργο είναι μια πραγματική εταιρική σχέση.