Επικοινωνούμε, συμβουλευόμαστε
και ακούμε τη γνώμη σας, σε κάθε βήμα.

Συμβουλευτική Υποστήριξη

Με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών του πελάτη, η έμπειρη ομάδα του τμήματος NEW BUSINESS, παρέχει τις καταλληλότερες προτάσεις για συσκευασίες & εκτυπώσεις προσφέροντας τη βέλτιστη σχέση ποιότητας τιμής.

Πρωτοπορία στο σχεδιασμό και παραγωγή προϊόντων

Συνεργαζόμαστε στενά με ειδικούς στον τομέα των τροφίμων για τον σχεδιασμό & την τεχνική εκτίμηση γρήγορα και αποτελεσματικά. Παρέχουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας στους πελάτες μας, την δυνατότητα επιλογής ελάχιστης ποσότητας για high-end εργασία.

Παράγουμε καινοτόμα έργα, σε συνεργασία με εταιρείες σχεδιασμού συσκευασίας προϊόντος κατά παραγγελία, στον τομέα των τροφίμων και ποτών. Η ομάδα μας, με ενδελεχή κατανόηση της εργασίας που απαιτείται για διάφορα προϊόντα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες παραγωγής βάσει των εμπορικών περιορισμών.

Τεχνική Υποστήριξη

Για εμάς κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, συνιστά μια ξεχωριστή περίπτωση που απαιτεί ειδική μεταχείριση. Ακολουθώντας αναγνωρισμένα πρότυπα και εφαρμόζοντας οργανωμένες και ελεγχόμενες διαδικασίες από την αρχή μέχρι το τέλος της παραγωγής, εξασφαλίζουμε υψηλή αποδοτικότητα, άρτια ποιότητα & έγκαιρη υλοποίηση.

 

Η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού καθώς και η ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού μας σε τακτά χρονικά διαστήματα, μας επιτρέπει να προσφέρουμε τεχνικές λύσεις που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις που δημιουργεί η σύγχρονη καθημερινότητα και το ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

All search results